Denna länk går till vår startsida — professionella lösningar till småländska priser

Sökmotormarknadsföring

Denna sökmotormarknadsföring består av två delar. Först görs en omfattande optimering och sedan löpande underhåll och registreringar. Ett antal parametrar såsom nyckelord, beskrivning och liknande fastställs tillsammans med kunden, resten sköter vi.


Sökmotorer

Det finns olika typer av sökmotorer. De kan delas i två huvudgrupper; de indexerande (t ex Google) och de kategoriserande (t ex Yahoo). Vi marknadsför på båda typerna. Både nationellt och internationellt (om så önskas).

Marknadsföring

Sökmotormarknadsföring består i huvudsak av två delar; optimering av webbplatsen och registrering hos sökmotorerna.

Optimering

För att lyckas, och framför allt lyckas bra, med sökmotormarknadsföring måste webbplatsen uppfylla en hel del kriterier med avseende på design, struktur och innehåll. Här är några av de viktigaste sakerna att tänka på:

  • Välskriven kod
  • Mycket och väl beskrivande text
  • Så få bilder, flash-menyer, java-appletar och liknande som möjligt
  • God navigering

Registrering

De flesta sökmotorer tar emot registreringar av webbplatser utan kostnad. Det är den typen av registrering vi främst jobbar med. Detta räcker långt för de företag som med sin webbplats i första hand vill fånga upp och komma i kontakt med potentiella kunder och andra intressenter.

För detta använder vi förstklassiga

 

De flesta sökmotorer erbjuder också annonstjänster där en så kallad sponsrad länk dyker upp vid vissa sökord. Detta kan vara en bra annonsering att ta till vid lansering av nya företag eller produkter. Vi kan naturligtvis hjälpa till med detta också.

Många sökmotorer säljer toppositioner och tar ofta betalt för varje länkföljning (PayPerClick och dylikt). Detta är avsett för företag vars existens är avhängig av försäljningsframgång på sin webbshop. Detta är inte vårt huvudsakliga affärsområde men vi kan naturligtvis bistå med hjälp även här.

Långsiktighet

Det är ingen hemlighet att det finns olika fuskmetoder att snabbt registrera och nå toppositioner på sökmotorer. Dessa kortsiktiga metoder kan i värsta fall leda till att hela webbplatsen utesluts och spärras hos motorerna. Det är ofta fråga om olika spamningstekniker som motorerna så småningom genomskådar.

Vi känner till dessa metoder tillräckligt väl för att veta hur vi ska undvika dem. Vi arbetar uteslutande med ärliga och långsiktiga metoder. Det kan ta månader att nå toppositioner men det viktiga är ju att stanna kvar där... (Om det är bråttom kan man ju alltid köpa annonsplats...)

Garanti

Under vissa förutsättningar utformar vi en 100% nöjd kund -garanti! Vi debiterar då endast toppositioner på de stora sökmotorerna! Om vi misslyckas debiterar vi ingenting.

Kontakta oss för att få veta om garantin gäller för just Er webbplats.

Referenser

Tommy Blomé Kursverksamhet AB är en 100% nöjd kund! Med nedanstående länk gör du en sökning på Google.se på deras viktigaste nyckelord som är just kursverksamhet:

“utbildning utemiljö” på Google (Länken öppnas i ett nytt fönster)

Special Effects en annan 100% nöjd kund! Med nedanstående länk gör du en sökning på Google.se på “specialeffekter evenemang” som är viktiga nyckelord för dem:

“specialeffekter evenemang” på Google (Länken öppnas i ett nytt fönster)

Beppo Bus & Beppo Fart är en slapstickduo som jobbar med barnunderhållning. De är också 100% nöjda kunder! Med nedanstående länk gör du en sökning på Google.se på “slapstickduo barnunderhållning”:

“slapstickduo barnunderhållning” på Google (Länken öppnas i ett nytt fönster)

Startsidan

Tjänster

   ›Sökmotor-
   marknadsföring‹

Produkter

Kontakta oss

eLdsTorP Solutions, Eldstorp 1, 573 97 TRANÅS, Sverige, 070 - 262 71 61, ola@eldstorpsolutions.se